Anyajegy, szemölcsök

Anyajegy, szemölcsök lézersebészeti kezelése Szolnokon, Budaörsön és Kecskeméten

Jobban érezné magát a bőrében, ha megszabadulhatna a zavaró anyajegyektől és szemölcsöktől? Van olyan anyajegye, amit elhelyezkedéséből fakadóan állandóan dörzshatásnak van kitéve?

Szeretettel várjuk szolnoki és kecskeméti rendelőinkben, ahol nagy pontossággal irányítható operációs lézerrel távolítjuk el a zavaró anyajegyeket, illetve szemölcsöket. Egész pontosan az alábbi esztétikai, illetve a folyamatos irritáció miatt orvosi szempontból problémát okozó elváltozások eltávolításában nyújtunk professzionális szolgáltatást:

 • éranyajegyek,
 • festékes anyajegyek,
 • fibromák
 • öregségi szemölcsök.

Miért válassza a lézersebészeti műtétet a szemölcsök és anyajegyek eltávolítására?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.
 • Mert a műtét után gyors gyógyulásra és kevés fájdalomra kell csak számítani.
 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő.
 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.
 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Hogyan zajlik az anyajegyek lézersebészeti kezelése?

 1. Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor is megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható eredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Fontos tudni, hogy vannak olyan anyajegyek, amelyeket inkább sebészi beavatkozással javasolt eltávolítani, a vizsgálat során erről is beszélünk. Ha előzetesen úgy állapodunk meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
 2. A lézeres anyajegy és szemölcs eltávolítás az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézer segítségével elpárologtatjuk a zavaró elváltozásokat.
 3. A beavatkozás után megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelnie a műtétet követő időszakban. A keletkezett sebet nem érheti folyadék 4-5 napig a beavatkozást követően. A seb beszárad majd, és keletkezik rajt egy kis pörk, ami 1-3 héten belül leesik.

Ha szeretne Ön is professzionális körülmények között megszabadulni a zavaró anyajegyektől, illetve szemölcsöktől, jelentkezzen be hozzánk egy vizsgálatra.

Bőrelváltozások kezelése (anyajegy, vírusos szemölcs, condyloma, fibroma, haemangioma...) 10.000 - 30.000 Ft/db
bőrdaganat (basalioma) eltávolítás (szövettan +12.000 Ft) 50.000 Ft

Szolnoki és kecskeméti rendeléseinkre jelenleg telefonon keresztül tud bejelentkezni